OM FREMHEVE

Hei,

Mitt navn er Petter Stensig og det er jeg som står bak Fremheve.no. Jeg har lenge gått med tanken om å hjelpe deg med digital markedsføring, men vært usikker på hvordan - frem til nå.

Om Fremheve

Fremheve er plattformen hvor jeg tilbyr mine tjenester innen digital markedsføring. Jeg er opptatt av markedsføring som gir målbare resultater samt kompetansebygging.

Gjennom Fremheve får du tilgang til effektive kampanjesider og praktiske nettkurs som viser deg hvordan du kan jobbe med digital markedsføring.

Til daglig jobber jeg som markedssjef hos Pictureit.no - en nettbutikk som jeg og min samboer [Solgunn] startet sammen i 2015.

Det har alltid vært min drøm å jobbe for meg selv og de siste 3 årene har jeg vært så heldig å kunne gjøre nettopp det.

Hvorfor Fremheve?

Det å skape resultater på nett med digital markedsføring er noe av det gøyeste jeg kan holde på med, i tillegg liker jeg å lære bort det jeg selv lærer. Disse to sammen er det som motiverer meg til å bli en stadig bedre markedsfører.

Fremheve har blitt resultatet av disse interessene og gjennom denne plattformen ønsker jeg å hjelpe deg med digital markedsføring.

Kort om meg

2020

Markedsfører for Fremheve.no. Mitt mål er å hjelpe deg med å lykkes på nett :)

2017

Markedssjef for Pictureit.no. Her er jeg ansvarlig for annonsering i alle våre kanaler [rapportering, analysering, optimalisering m.m.].

2015-2017

Digital markedsfører hos Netlab.no. Her jobbet jeg som konsulent med store og små kunder med ulike behov og utfordringer ifht digital markedsføring.

2011-2015

Digital markedsfører hos Netthandelen.no [i dag Brandsdal Group]. Her jobbet jeg med markedsføring av Netthandelen, BliVakker, dr.Lykke og Brandsdal of Norway

1985-2011

Vokst opp, gått på skole, hatt ulike sommerjobber, tatt utdanning.

Se mer på min LinkedIn-profil

Skal vi ta en prat om din digitale markedsføring?

Ta kontakt, det er helt uforpliktende. Kanskje vi kan finne på noe gøy :)