FREMHEVE

DIGITAL MARKEDSFØRING

Hei, er du klar for å fremheve din virksomhet på nett?

Jeg heter Petter og jeg jobber som markedssjef for Pictureit.no - nettbutikken som jeg og Solgunn startet sammen for 5 år siden. På de årene har vi ved hjelp av smart markedsføring klart å omsette for over 45 millioner kroner. Om du vil lære digital markedsføring fra meg, kan du begynne med å laste ned PDF-en min i skjemaet under :)

Last ned GRATIS PDF

Om du ønsker å lære deg digital markedsføring, så tror jeg du kan ha god nytte av min PDF med forklaringen på 10 essensielle begreper innen digital markedsføring - denne kan du laste ned her, helt GRATIS.

Last ned GRATIS pdf

Ved å laste ned PDF-en godtar du å motta epost fra Fremheve.no
Les mer om personvern her.

NETTKURS

Gjennom Fremheve.no tilbyr jeg nettkurs hvor jeg lærer deg digital markedsføring med konkrete og praktiske eksempler. Kursene mine vil være dynamiske, det vil si at du som kjøper kursene mine kan komme med forslag til temaer og eksempler du ønsker belyst, så vil jeg legge de til som ekstra kursmoduler uten ekstra kostnad til deg :)

Try before you buy

Du kan nå få tilgang til den første modulen av kurset mitt "Introduksjon til Facebook Business Manager" helt GRATIS - bare følg linken under.

FÅ TILGANG - KLIKK HER