FREMHEVE

DETTE VAR NYTT FOR MEG

Takk for din tilbakemelding

Du har nå gitt tilbakemelding på PDF-min "10 essensielle begreper innen digital markedsføring", jeg håper du har lært litt av den.

Som du har sett, så er det ganske mye å holde styr på når man skal jobbe med markedsføring på nett, men det er ikke umulig å komme i gang.

Ved å bruke litt tid kan du sette deg inn i digital markedsføring og begynne å jobbe målrettet med å markedsføre din egen virksomhet selv.

Fordelene ved å gjøre denne jobben selv, er at ingen andre kjenner dine behov så godt som det du gjør - du vil også spare mye tid og penger på å være i stand til å "hive deg rundt" og implementere løsninger selv, fremfor å vente på at en ekstern leverandør skal gjøre det for deg.

For å hjelpe deg i gang, har jeg laget en kursportal hvor jeg kommer til å laste opp kurs som tar for seg smart digital markedsføring - forklart på en enkel måte med praktiske og konkrete eksempler.

Kursoversikt

Her finner du en oversikt over alle nettkursene jeg tilbyr. Jeg har som mål å lage kurs som du vil se, derfor er jeg veldig interessert i å høre fra deg hva du kunne tenke deg å lære.Introduksjon til Facebook Business Manager

Gjennom konkrete og praktiske eksempler viser jeg deg alt du trenger å vite for å komme i gang med Facebook Business Manager og målrettet annonsering.

TIL KURSET

Har du forslag til et kurs du vil jeg skal lage?

Er det et tema du gjerne vil lære om, da kan du sende meg en mail og si hva du ønsker å lære mer om.

Send forslag til hei@fremheve.noFølg med videre!

Hvis du følger med Fremheve.no videre, så tror jeg du vil kunne lære mye nytt som vil være nyttig for din virksomhet. Om du lurer på noe kan du alltid spørre meg.